Praktisch Warme en koude dranken:


- Koffie, chocomelk kunnen wij op aanvraag voorzien voor kleine en grote groepen.
- € 1,50 per koffie, koffiebeker, roerstaafje, suiker en melk inbegrepen.
- € 1,50 per chocolademelk, afsluitdeksel inbegrepen.
- Frisdranken in blik brengen wij op aanvraag gekoeld mee voor € 2,00 per stuk.

Wat wij standaard voorzien:


- Servetten, plastiek vorken, serveerschaaltje
- Donuts, ter plaatse vers gebakken in de truck
- Verschillende toppings, versieringen, slagroom op aanvraag.
- Op aanvraag brengen wij kosteloos 2 staantafels mee.

Wat u voorziet:


- Ruimte om onze truck te plaatsen . Liefst op een zo vlak mogelijke plaats..
- Onze truck heeft een afmeting van L:3,5 m x Br: 3 m x H: 2,50 m dit is met het luik open en een doorgang achter de wagen.
- Elektriciteit
Wij bakken elektrisch en hebben aanvankelijk van de grote van uw boeking 1 tot 2 gewone aparte stopcontacten nodig van 20 ampere. Ook kunnen wij werken met met grote (blauwe of rode) stopcontacten van 32 ampere tot 63 ampere. We hebben zelf voldoende verlengkabels voorzien. Indien er geen elektriciteit is op uw gekozen locatie, gelieve dit bij uw boeking zeker te melden! (generator=meerprijs)

Aantal personen:


- Wij kunnen naargelang de formule 50 tot meer dan 1000 personen bedienen. Bij uw boeking geeft u het aantal verwachte personen aan, 2 week op voorhand moet het exacte aantal door u worden doorgegeven. Wij rekenen een opstartkost van € 150,00. Met een minimum afnamebedrag van € 200,00. Dit is inclusief een verplaatsingkost van 15km ter rekenen vanaf Frans Beirenslaan 15 te Borsbeek. Buiten deze straal van 15km rekenen wij 0.35 € per km., Vanaf een afnamebedrag van 800 euro rekenen wij geen verplaatsingsvergoeding aan.

Bakuren:


- Wij geven een bediening van 2uur.
- Per bijkomend uur rekenen wij een supplement van € 100,00. Dit wordt vooraf besproken.

Betaling:


- Bij aankomst en voor bediening betaalt u ons cash of Bancontact app de afgesproken prijs.
- Wij bieden u transparante prijzen, zonder extra kosten, bij ons hoeft u enkel uw aantal personen X uw gekozen formule te berekenen. (enkel indien nodig het aantal kilometers berekenen of als er geen elektriciteit is, een meerprijs voor de huur van een generator)
- Indien u een factuur wenst, gelieve dit te melden. Bedrijven en instellingen die niet cash of Bancontact app kunnen betalen, schijven vooraf het totaalbedrag over op reknr BE55 0018 5397 5144 met vermelding van plaats, dag en uur.

Wij kijken ernaar uit u te mogen bedienen !

Contact us now